Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
17.000 Ft
Menny.:db

Csempefelújítás bontás nélkül 2021.04.10.

Ár:
17.000 Ft

2021.04.10. 10:00-17:00 óra

Átfestett Világ Alkotóműhely

Helyszín: 1185 Budapest, Üllői út 684.

Foglalásodat 7.000,-Ft előleg befizetésével véglegesítheted, illetve részvételedet így biztosíthatod.

Cikkszám: 2021031502
Menny.:db

Leírás

Mint a HARZO termékek forgalmazója megkezdjük „Csempefelújítás bontás nélkül” workshopjainkat.  

Nagyon sokan megkerestek bennünket a kérdéssel, hogy hogyan tudnátok fürdőszobátokat, konyhai csempéteket csempebontás nélkül felújítani. Mindenkinek a HARZO csempefelújítási professzionális termékeit javasoltam, és a jövőben is azt fogom javasolni. AZÉRT mert vizes helyiségekben, fürdőszobában történő használatra való alkalmasságukat tesztelések sorozatával bizonyították, AZÉRT mert az anyagokkal dolgozó szakemberek véleményének, tapasztalataik figyelembe vételével fejlesztették a legjobb minőségűre, és AZÉRT mert MAGYAR. 

Anyagi szempontból is érdemes átgondolni, hogy melyik módszert válasszuk. A csempebontásos felújítás ma már – ha minden anyagot, munkadíjat, konténer hívást beleszámoltam -  cca 20.000,-Ft/négyzetméterre jön ki, és akkor még olcsó csempével és olcsó burkolóval számoltam. Ha találsz egyáltalán szakembert. Aztán még nem említettem a sitthordást, és a port/koszt, amivel jár ez az egész. Ezzel szemben a csempebontás nélküli felújítás webáruházunk áraival számolva kb. 4000-6000,-Ft/négyzetméter összegbe kerül, attól függően, hogy melyik technikát alkalmazod.

Workshopjaink célja, egyrészt, hogy segítsünk kiválasztani akár a mai trendeknek, akár egyéni ízlésvilágodnak – vagy éppen a pénztárcádnak - megfelelő felújítási rendszert, másrészt, hogy a workshopon kipróbáld, megtapasztald a termékeket, azok használatát. Érezd, hogy melyik anyaggal milyen glettelni, vagy festeni, lásd, hogy mi történik, ha lazúrral vagy lakkal fested le a kész felületet.  Ez a workshop kicsit átnyúlik a dekorfal készítés világába is, mert megismertetlek a HARZO 3 LOFT natúr beton-kőhatás díszítő glettel, amit alkalmazhatsz beltéri falak díszítésére, vagy csempefelújítás során a mai divat szerinti betonhatás elérésére.

A tanfolyamon elmondom, hogy

 • milyen technikák közül választhatsz, illetve mikor melyiket célszerű választani,
 • hogyan készítsd elő a felületet, mivel tisztítsd le,
 • milyen szerszámokat szerezz be és azokat hogyan használd,
 • melyik technikához milyen anyagokat szerezz be,
 • melyik anyag mire való, hogyan kell használni,
 • és persze még lesz egy csomó felvetődő kérdés, amire menet közben fogok válaszolni  :)  

A tanfolyamon ezt fogod TE csinálni az egyik gyakorlótáblán: (végig viszel egy teljes felújítási rendszert)

 • dryvit háló felhelyezése a régi csempefelületre csempeglettel, mélyalapozás,
 • ha optikai fugát is szeretnél, akkor a fuga kialakítása a szükséges anyagokkal,
 • struktúr bevonat felvitele, sablonokkal történő mintázása,
 • lazúrozás, kétkomponensű lakk és fényesítő ápoló felvitele. 

Ezt pedig a másik gyakorlótáblán:

 • felület előkészítése,
 • a H 3 Loft natúr beton-kőhatás díszítőglettel struktúrált felület elkészítése, a megfelelő technika alkalmazása, hogy tényleg beton hatású legyen a beton,
 • impregnálás módjainak kipróbálása.

 A workshop 10:00-17:00 óráig tart, hidd el, kell ennyi idő, hogy minden megszáradjon, mindent kipróbálj, és ne kelljen kapkodni. Azt szeretném, hogy elégedetten távozz a tanfolyamról.

Biztosítunk mindent, ami a tanfolyami munkához szükséges. (HARZO alapanyagokat, egyéb festékeket, színezőket, eszközöket, gyakorló táblát, kötényt, kesztyűt, kézfertőtlenítőt)

Neked kell hozni maszkot, munkaruhát, és némi elemózsiát, mert egy rövid ebédszünetet azért beiktatunk száradási időben. Kávéval, üdítővel, nassolnivalóval én készülök. :)

COVID 19 - Szót kell ejteni róla itt is. Kézműves foglalkozásaink online nem tarthatóak meg, hisz pont az a lényeg, hogy a gyakorlatban próbáljátok ki az anyagokat, ezért mindenképpen be kell tartanunk a meglévő előírásokat. Ennek érdekében workshopjaink résztvevőinek számát maximum 3 főben határoztuk meg. Így tudjuk biztosítani az 1,5 méteres távolságot a résztvevők között.

Sok szeretettel várlak a workshopon, HISZEM, hogy a szükséges mértékben megtanulod az anyagok használatát, a helyes rétegrendeket, a díszítési technikákat, te pedig HIGGY magadban, hogy bátran elkezdhesd csempés felületeid felújítását!  

Bármi kérdésed van a +36309777005 telefonszámon, vagy az info@atfestettvilag.hu e-mail címen elérhető vagyok.

Várlak szeretettel:

Ihász Judit

 

Kérlek, hogy foglalást követően a 7000,-Ft-ot 3 napon belül utald át a K&H Bank 10401024-50526876-71811007 számlaszámra, (kedvezményezett Ihász Judit Ágota e.v), és a megjegyzés rovatba légyszíves írd be a rendelésszámot, vagy a workshop időpontját. A 3 napon belül befizetett összeggel kerül ténylegesen lefoglalásra a helyed :)