Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
150 Ft
Menny.:db

Füstfólia lap 1 darab [Piros]

Ár:
150 Ft

Az ár 1 darab lapra vonatkozik. Mérete: 15,5 x 15,5 cm

Cikkszám: 002020FF05086
Gyártó: ITD
Menny.:db

Leírás

1. Használati mód:  A 3D füstfólia ragasztó pasztát kenje tetszőleges stencilbe. Távolítsa el a stencilt, és hagyja a pasztát átlátszóra száradni. (ragacsos marad) A füstfóliát helyezze a mintára (értelemszerűen a fólia alja ragadjon rá a ragasztóra, a színe legyen felül), kézzel jól nyomkodja rá a fóliát, majd egy határozott mozdulattal rántsa le a mintáról. Ha valahol nem ragadt rá, ott ismételje meg a műveletet. Használható textilre, fára, MDF felületre.
2. Használati mód: A folyékony füstfólia ragasztóval kenje be a felületet, majd hagyja átlátszóra száradni (ragacsos marad). Helyezze rá a füstfóliát,  (értelemszerűen a fólia alja ragadjon rá a ragasztóra, a színe legyen felül), és határozott mozdulattal rántsa le a felületről. Ezzel a technikával szépen kirajzolódnak a festett felület egyenetlenségei , minták, vagy akár az ecsetnyom.  Használható fára, MDF felületre.
3. Használati mód: az ajánlott fekete színű rizspapír mintára helyezze rá a fóliát,  (értelemszerűen a fólia alja legyen a papíron, a színe legyen felül), majd sütőpapíron keresztül közepesnél kicsit erősebb (ne a max) hőfokon vasalja a füstfóliát megszakításokkal néhány percig. Ne használjon gőzölést, párásítást vasalás közben. Hagyja lehűlni a megvasalt fóliát, majd távolítsa el a rizspapírról. A fekete színű minta a kiválasztott fóliaszínben fog csillogni. Használható ITD rizspapírra.