Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
27.300 Ft
Menny.:db

HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás díszítő glett [20 kg]

Ár:
27.300 Ft

Tört fehér színű, vízzel hígítható, akrilbázisú, közömbös szagú, jól felkeverhető sűrű paszta, beltéri felületekre.

Kiszerelés: 20 kg

Szállítási idő: 5-10 nap

Cikkszám: 2022051601
Gyártó: HARZO
Menny.:db

Leírás

Tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi látszóbeton hatású vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, gipszkartonozott oldalfalakon, mennyezeteken. Ezeket az alapokat, miután gletteléssel előkészítetted, HARZO Alap mélyalapozóval alapozd le, mielőtt belevágsz a díszítésbe! Nagy előnye a LOFT anyagnak, ha kissé hanyagabbul gletteltél, akkor a kisebb hibákat kiegyenlíti, kijavítja!

Keverd fel alaposan, majd kreatív mozdulatokkal, rozsdamentes szerszámokkal, glettvassal, spaklival vékony rétegben (Kb.0,6 kg / réteg), gletteld fel, egy rétegben.  Később, kb. 20-30 perc elteltével, simítsd be finom, majd folyamatosan erősödő mozdulatokkal. Rozsdamentes glettvassal dolgozz, amíg el nem kezd kirajzolódni a textúrája. A textúra elszíneződése a simító mozdulataid során és attól függően, hogy milyen erősen nyomod rá a glettvasat, minden esetben a világos szürke és a sötétszürke árnyalatait fogja eredményezni. A textúra formája attól függ, hogy a felhordás során a nedves anyagot hogyan formázod. A nedves anyag felglettelése és formázása után fognak a kicsi kantok, a kiemelkedések mentén a száradásban lévő anyagon, a simítás hatására több árnyalatban színeződni.  A LOFT anyag teljes száradása után olyan lesz az ellenállósága, mint egy nagyon jó minőségű falfestésnek. Igény szerint, védelmet biztosíthatsz a felületének. Ezt a védelmet, a színtelen HARZO falvédő-lazúr selyem-matt vagy selymes fényű változatával érheted el. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét. A HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás glettanyagot a HARZO csempefelújító rendszerek díszítő anyagaként is alkalmazhatod!

A HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás díszítő glett bevonathoz ötször kevesebb színező pasztát kell öntened a beltéri és kültéri falfestékekhez képest, ezért a színezése sokkal gazdaságosabb a hagyományos falfestékeknél!

Száradási ideje: 1-2 óra

Átvonhatóság: 4 óra elteltével átvonható 

Kiadóssága: kb.   kb.0,6 kg / m2 / réteg

Kiszerelések: 3 kg, 6 kg, 10 kg, 20 kg