Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.770 Ft
Menny.:db

HARZO-Alap kül-beltéri mélyalapozó [2 l]

Ár:
5.770 Ft

Kiszerelés: 2 liter

Cikkszám: AHZO001
Gyártó: HARZO
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
HARZO- Fix Csempeglett hídképzőglett [6 kg] HARZO- Fix Csempeglett hídképzőglett [6 kg]
9.650 Ft
HARZO-Lakk (2 komp.A+B) Matt [1 kg] HARZO-Lakk (2 komp.A+B) Matt [1 kg]
11.800 Ft
HARZO-Fényesítő Ápoló [0.5 l] HARZO-Fényesítő Ápoló [0.5 l]
7.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Alkalmazási terület: A HARZO mélyalapozó a falfelület szívóképességének csökkentésére, a vakolat megerősítésére, valamint foltjavítás után a homogén alap kialakítására szolgál a HARZO diszperziós festékkel, valamint HARZO-3 és HARZO-Kristály alkalmazása előtt kül- és beltérben egyaránt. A felületbe gyorsan behatol, megszilárdítja azok felső rétegét, alkalmazása csökkenti a fedőfesték anyagszükségletét, meggátolja a foltosodást. Alkalmazható beton, habarcs, gipsz és eternit felületeken, nem alkalmazható fa és fa alapú felületek, műanyag, lakk, olaj, enyves festék valamint műgyanta kötésű vakolat hőszigetelő rendszerekhez. Felhasználása során nem képződnek oldószergőzök, így különösen alkalmas az élelmiszeripar területén, illetve robbanásveszélyes és rosszul szellőztetett környezetben.

TulajdonságokVízszerű, fehér színű, közömbös szagú vizes bázisú mélyalapozó, nedvszívó alapokra.

Kiadósság: kb. 8-11 m2/liter/réteg a felület szívóképességétől függően.

HigíthatóságVízzel hígítható. Hígítani 1:1, 1:1,5 tömegszázalékban lehet, a vizet folyamatos keverés közben, fokozatosan kell a termékhez adagolni.

Felület előkészítéseAz alapfelületnek száraznak és teherbírónak kell lennie, nem tartalmazhat leválasztó hatású, hasonló vagy másfajta anyagokat. A kisebb szilárdságú rétegeket, port és a lerakódásokat el kell távolítani. Az alapfelületet megfelelő mechanikai eljárással kell előkészíteni.

Felhordás: Alapos felkeverés után, történhet ecsettel, hengerrel, meszelővel, szórással.

Száradási idő: Száradási idő az alapok szívóképességétől, a hőmérséklettől és a relatív páratartalomtól függően kb. 1-3 óra. Magasabb páratartalom és az alacsony hőmérséklet meghosszabbíthatja a száradás időtartamát.

Tárolás: Jól lezárva, hűvös, fagymentes helyen, a napsugárzástól védetten kell tárolni. Eredeti csomagolásban 1 évig tárolható. A helytelenül visszazárt valamint a felbontott dobozokból történő feldolgozás, anyagkivétel, továbbá színezőanyagok hozzáadás után hosszú ideig nem tartható el! FAGYVESZÉLYES!

Felhasználhatóság: 1 év.

A HARZO-Alap kül-beltéri mélyalapozó [2 l] nevű termékhez hasonló termékeink