Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.550 Ft
Menny.:db

HARZO Falazúr-Kombo [1 liter]

Ár:
3.550 Ft

Vizes bázisú fa lazúr, amely alkalmas kül- és beltérben kemény és puhafára.

A falazúr színtelen, de színre keverve is rendelhető. (Megjegyzés rovatban jelezd)

Kiszerelés: 250 ml

Színek: fenyő, fehér, zöld, paliszander, antik tölgy, angolvörös, gőzölt bükk, világos szürke, antracit, dió cseresznye, öregcseresznye

Cikkszám: 2021041602
Gyártó: HARZO
Menny.:db

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET: kül- és beltéri nyílászárók, kerítések, lambériák, furnérozott felületek, kerti bútorok, ereszdeszkák és egyéb fa tárgyak felületkezelésére. Felhordható ecseteléssel vagy mártással. Gyorsan száradó, esztétikus selyemfényű bevonatot ad, ezáltal könnyen takaríthatóvá és erősen ellenállóvá teszi az így kezelt fa felületét. Kiváló időjárásálló, selymes fényű. A vastaglazúrok erejével véd, könnyen pergeti a vizet és a vékonylazúrok hatékonyságával engedi kipárologni a fa nedvességtartalmát.

Megfelelő csiszolás és alapos portalanítást követően vízzel hígítva saját alapozójaként alkalmazható, illetve HARZO faipari alapozóval előkészített felületre is felhordható. A fa felülete a felhordás előtt legyen minden esetben por, gyanta, olaj és viaszmentes. Felhordása történhet ecsettel, hengerrel és szórópisztollyal. Hígítása vízzel történik, a szerszámok közvetlen a munka befejeztével vízzel tisztíthatóak. Száradási ideje 2-4 óra elteltével csiszolható, átvonható.

Kiszerelés: 250 ml, 1 liter, 2,5 liter, 5 liter

​Kiadóssága: 10-14 m2/liter/réteg.

A HARZO Falazúr-Kombo [1 liter] nevű termékhez hasonló termékeink