Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.800 Ft
Menny.:db

HARZO Kontakt fedőfesték [1 liter]

Ár:
3.800 Ft

Kiszerelés: 1 liter

Cikkszám: 2021100901
Gyártó: HARZO
Menny.:db

Leírás

A HARZO Kontakt fedőfesték vizes bázisú, színezhető, a leírásában megjelölt különböző felületek fedőfestésére való festék.

A HARZO Kontakt fedőfesték, a T-16 kétkomponensű és a T-16 egykomponensű alapozókra való fedőfesték (pl. csempefestés vagy bútorfestés esetében).  Továbbá a HARZO Dekor díszítőanyag felhordását megelőző fedő festésre, illetve a HARZO Kristály díszítőanyagok fedőfestésére alkalmazható. 

Feladata csempefestés és bútorfestés esetében, a lakkozást megelőző fedőfestés, minimum két rétegben. A HARZO Kontakt fedőfestéket a csempefelújítások, bútorfelújítások alkalmával, minden esetben, a megfelelő rétegszám megszáradása után, minimum kettő réteg egykomponensű vagy kétkomponensű lakk védelemmel kell ellátni!

További felhasználási területe, a HARZO Dekor díszítőfestést megelőző alapozó fedőfestés. Ebben az esetben, ha a falak már fehérre vannak festve, elég egy rétegben felhordani. Valamint a HARZO Kristály bevonó anyag megcsiszolt textúrájára festhető a Kontakt fedőfesték, egy vagy kettő rétegben.

Bővebb információ:

Kiszerelés: 1 liter, 2,5 liter, 5 liter

Kiadóssága: 8-11 m2/liter/réteg.

A HARZO Kontakt fedőfesték [1 liter] nevű termékhez hasonló termékeink