Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
41.900 Ft
Menny.:db

HARZO-Lakk (2 komp.A+B) Matt [4 kg]

Ár:
41.900 Ft

A Harzo kétkomponensű lakk kiválóan alkalmas különböző felületek védelmére a víz és kopás hatásai ellen.

Kiszerelés: 4 kg

Cikkszám: AHZO041
Gyártó: HARZO
Menny.:db

Leírás

Alkalmazásával a felület egy színtelen lakk réteget kap, amely vízhatlanná , moshatóvá és kopásállóvá teszi felületeinket. Felhordható bármilyen Harzo felületre, festet falra, és egyéb festett felületekre impregnálás céljából. Alkalmazható még bármilyen felület lakkozására, terméskövek, klinkerek, vágott téglák impregnálására egyaránt. Selyem matt felületet eredményez. Felhordását hengerrel és ecsettel javasoljuk.

Különösen fontos, hogy a szerszámok tiszták legyenek, mert a szennyeződések meglátszanak a lakkrétegben. Továbbá ügyelni kell az A-B komponens elegyítése utáni bedolgozhatósági időre is, amely esetünkben kb. 2-4 óra között van. Száradási ideje megfelelő körülmények között kb. 1-2 óra.

Alkalmazási területMinden HARZO anyaggal elkészített felületre felhordható, a HARZO csempefelújító rendszerek védőbevonata, oldalfalon és járófelületeken. Továbbá kiválóan alkalmazható fa alapú parketták, bútorok, bútorfestékek lakkozására, tökéletesen megtapad és biztonságos hosszantartó védelmet biztosít tiszta, pormentes ipari gyanta oldalfalakon és padlókon is. Viaszos felületek lakkozására NEM alkalmas!

TulajdonságokFehér színű sűrű folyadék, a felhordás során azonnal színtelenné váló, közömbös szagú, A+B komponensből álló vizes bázisú poliuretán lakk.

Kiadósság: kb. 8-11 m2/liter/réteg. Függ a felületek szívóképességétől.

Higíthatóság: Első réteg alkalmával maximum 5% víz hozzáadásával alapos felkeverés mellett. Második és ez feletti rétegszámnál ne hígítsák!

Felület előkészítéseAz alapfelületnek száraznak és teherbírónak kell lennie, nem tartalmazhat leválasztó hatású, hasonló vagy másfajta anyagokat. A kisebb szilárdságú rétegeket, port és a lerakódásokat, zsír, viasz stb. el kell távolítani. Az alapfelületet megfelelő mechanikai eljárással kell előkészíteni.

Felhordás: Az A és a B komponens összekeverése után, történhet ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal. Kettő rétegben javasoljuk felhordani, nagyobb igénybevételnél lehet három rétegben.

Száradási idő: Az alapok szívóképességétől, a hőmérséklettől és a relatív páratartalomtól függően kb. 2-3 óra. Magasabb páratartalom és az alacsony hőmérséklet meghosszabbíthatja a száradás időtartamát.

Tárolás: Jól lezárva, hűvös, fagymentes helyen, a napsugárzástól védetten kell tárolni. Eredeti
csomagolásban 1 évig tárolható.

A HARZO-Lakk (2 komp.A+B) Matt [4 kg] nevű termékhez hasonló termékeink