Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Harzo termékek

Üdvözöljük a HARZO termékek oldalán!

A HARZO termékekkel könnyen és egyszerűen, akár saját kezűleg végezhetők el a fürdőszoba-, és konyhafelújítások, csempefelújítások, falfelújítások. Széles termékpalettánk a kisegítő anyagoktól (alapozók, javító- és kiegyenlítő tapaszok) kiindulva a teljes felületképzés végéig nyújt Önnek kielégítő választékot. Anyagaink mind kültéren, mind beltéren, homlokzatokon, lábazatokon, járófelületeken, egyaránt alkalmazhatóak.

Miért válassza a HARZO termékeket?

AZÉRT mert kül- és beltéren történő használatra való alkalmasságukat tesztelések sorozatával bizonyították, AZÉRT mert az anyagokkal dolgozó szakemberek véleményének, tapasztalataik figyelembe vételével fejlesztették a legjobb minőségűre, és AZÉRT mert MAGYAR. 
A felújításokat bontás, sitt, zaj és a fáradtságos időt igénybe vevő munkálatok nélkül, a már meglévő csempe, járó - és falfelületeken végezheti el. A HARZO anyagok egyedülálló képessége az egyszerűségében és hatékonyságában rejlik. Termékeink szinte bármilyen felületen felhasználhatóak (beton, gipsz felületek, fém, üveg, csempe, fa, pozdorja, OSB lap, műanyag, alumínium, horgany, eternit csövek, tapéta, festett falak és diszperziós festékkel bevont felületek).